VIDEO: Οι κερδοσκόποι και η επερχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας


Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι με την ακολουθούμενη πολιτική, στο βάθος του τούνελ θα δούμε φως, οι κερδοσκόποι θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει! Δείτε το video, και θα καταλάβετε…
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στον τηλεοπτικό σταθμό Bloomberg το υψηλόβαθμο στέλεχος του οίκου αξιολόγησης Standard & Poor’s, Moritz Kraemer, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Last Word» που παρουσιάζει η Andrea Catherwood μίλησε για την υποβάθμιση της αξιοληπτικής ικανότητας χωρών της Ευρωζώνης και για την επερχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 6ο λεπτό του video, καθώς ο κ. Kraemer, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μέλλον της Ελλάδας, αποκαλύπτει τα σχέδια (ή τις ελπίδες) των κερδοσκόπων: «Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει πολύ σύντομα («Greece will default very shortly»)»! Συνεχίζει, μάλιστα, τονίζοντας ότι «ούτως ή άλλως ο τρόπος που προτείνεται να γίνει η ανταλλαγή των ομολόγων, αποτελεί για μας, τυπικά, χρεοκοπία». «Δεν μπορώ να σας πω εάν θα καταλήξουν σε συμφωνία μετά από τις δύσκολες αυτές διαπραγματεύσεις… Μία άτακτη χρεοκοπία θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, και οι πολιτικές ηγεσίες πιστεύω ότι θέλουν να το αποφύγουν αυτό. Το παιχνίδι συνεχίζεται…»
Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν στη φόρα τα ονόματα των κερδοσκόπων... Πριν βρεθούμε στα σκλαβοπάζαρα της Γερμανίας...
Δείτε το video:


SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου