Αποκάλυψη: Μειώνουν μισθούς, προσλαμβάνουν κατά το δοκούν και τους πληρώνουμε εμείς!


Δείτε τι αναφέρεται στην ειδική έκθεση που συνοδεύει το σχέδιο νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015».
Στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή, και μπορεί κανείς να το διαβάσει ολόκληρο ΕΔΩ, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
1. «Επί του κρατικού προϋπολογισμού, ετήσια δαπάνη από τη δυνατότητα σύστασης οργανικών μονάδων του Υπουργείου Οικονομικών, το ύψος της οποίας εξαρτάται από την έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης (!)… οι δαπάνες θα αντιμετωπισθούν από πιστώσεις που θα εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό».
2. «Ετήσια απώλεια εσόδων του Δημοσίου από την επέκταση υφιστάμενων απαλλαγών και για την κατάρτιση δικαιοπραξιών αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. και
Εφάπαξ απώλεια εσόδων από τη μη υποχρέωση των ΟΤΑ, δημοτικών επιχειρήσεων κλπ της απόδοσης του αναλογούντος ΦΠΑ για υπηρεσίες που παρασχέθηκαν μέχρι 31-12-2011…
Οι ανωτέρω απώλειες θα αναπληρωθούν από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού».

Πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει τις νέες «οργανικές θέσεις», και μάλιστα ανάλογα με τα… κέφια του εκάστοτε υπουργού, την ώρα που χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο, χιλιάδες συνταξιούχοι βλέπουν τη σύνταξή τους να «υφαρπάζεται» για το «κοινό καλό» και δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα «φλερτάρουν» με την ανεργία.
Αιδώς!
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου