VIDEO: Η ζωή της Γιούλια Τιμοσένκο στη φυλακή!


Δύσκολες εποχές ακόμη και για πρώην πρωθυπουργούς στην Ουκρανία… Στην Ελλάδα, ούτε στα όνειρά μας…
Μόλις πριν λίγα 24ωρα, η Γιούλια Τιμοσένκο κατάφερε να έρθει και πάλι στην επικαιρότητα. Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη προφανώς στο ιατρείο της φυλακής στην οποία κρατείται, ήταν αρκετό να επαναφέρει το θέμα της φυλάκισής της, στο προσκήνιο.
Την ηγέτιδα της ουκρανικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε στο κελί της, σε φυλακή του Κιέβου ο αρμόδιος επίτροπος Διεύρυνσης και Πολιτικής Γειτονίας της ΕΕ, Στέφαν Φούλε. Η επίσκεψη αυτή μάλιστα έγινε ανήμερα της έναρξης εκδίκασης της έφεσης κατά της καταδίκης της πρώην πρωθυπουργού σε επταετή κάθειρξη για κατάχρηση εξουσίας!
Την ίδια στιγμή, ποτέ και κανένας Έλληνας πολιτικός, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, δεν καλείται να λογοδοτήσει για ενέργειές του ως πρωθυπουργός οι οποίες ενδεχομένως δεν ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας.
Η Γιούλια Τιμοσένκο μάλιστα δηλώνει ότι υποφέρει από πόνους στη μέση, ενώ τον περασμένο μήνα υπεβλήθη και σε ιατρικές εξετάσεις στο Κίεβο, ενώ συνεχίζει να δέχεται ιατρική φροντίδα.


SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου