Ο Παπανδρέου, το ipad και η άδεια βιβλιοθήκη!


Η σημειολογία έχει τη δική της «δύναμη». Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο, ιδίως έναν πρώην πρωθυπουργό…

Οι φωτογραφίες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας μίας «αδυναμίας» του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Η αδυναμία του στο πορτοκαλί ipad δεν κρύβεται. Το ipad είναι το δεύτερο «εγώ» του. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μαζί και το ipad. Στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, στις συνεδριάσεις  της Ολομέλειας της Βουλής… Παντού.


Η σημειολογία όμως «αποκαλύπτει» και έναν διαφορετικό Γιώργο Παπανδρέου. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN από το γραφείο του, ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε ένα «μίνιμαλ» προσωπείο. Τουλάχιστον στο συνεργείο και τους… φωτογράφους.


Η κάμερα έδειχνε πίσω από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μία μισοάδεια βιβλιοθήκη. Τα περισσότερα ράφια ήταν σχεδόν άδεια, και τα βιβλία έχασκαν.


Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου όμως είδαν και μερικά ακόμη μικρά «μυστικά» στο γραφείο του. Ένα μισογεμάτο (ή μισοάδειο;) ποτήρι νερό, ένα mac, προφανώς τελευταίας τεχνολογίας, με ένα κίτρινο post it σχεδόν ξεκολλημένο, ένα μικρό ψηφιακό κασετόφωνο και ένα μπουκαλάκι νερό.


Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μικρά «μυστικά» του γραφείου ενός πρώην πρωθυπουργού. Περισσότερα μυστικά, όμως, κρύβονται σε αυτό το Ipad…

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου