Η καλύτερη καταγραφή UFO! Τα συμπεράσματα δικά σας (video)


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την πρώτη στην ιστορία καταγραφή UFO σε υψηλή ανάλυση, στα σύνορα του ΗΠΑ-Μεξικού!

Είναι σχεδόν απίστευτο, να μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα ΑΤΙΑ, σε φιλμάκι υψηλής ανάλυσης, που εμφανίσθηκε στα σύνορα του Τέξας στις 30 Ιουνίου 2015, 14:34 Ανατολική ώρα.

Τα σύνορα, χωρίζουν το Μεξικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και έγινε η συγκεκριμένη καταγραφή UFO σε βίντεο.


Στη συγκεκριμένη περιοχή, αρκετοί έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στον ουρανό, και με υπομονή περιμένουν.. να δουν UFO ... λόγω της μαζικής δραστηριότητας στην περιοχή ...

Οι δύο αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι δεν άκουσαν κανένα θόρυβο ... αλλά αισθάνθηκαν κάποιο αόρατο κραδασμό. Το μέγεθός του κατά την εκτίμησή τους ήταν περίπου όσο ένα μεγάλο αυτοκίνητο όπως θα παρακολουθήστε στο αμοντάριστο υλικό του παρακάτω Video.


Για την ιστορία, όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα αντικείμενο που μοιάζει καταπληκτικά με αυτό που εμφανίζεται στο βίντεο, ανασύρθηκε -άγνωστο πότε- από τη θάλασσα. Κανείς δεν μπορεί, λοιπόν, να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα drone ή άλλο ιπτάμενο αντικείμενο που δοκιμάζουν διάφορες υπηρεσίες στις ΗΠΑ ή η ίδια η NASA.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί, και τα συμπεράσματα δικά σας.


SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου